Uskoro dolazi šesta sezona PUBG i sa sobom donosi značajne promjene

 

Šesta sezona Battle Royale pucačine PUBG je uveliko u razvoju i sa njenim dolaskom se očekuju značajne promjene u gejmpleju, kao i osvježenje ponude mapa.

Na test serveru je već moguće igrati na mapi Karakin, inspirisanoj afričkim ostrvom. Radi se o mapi manjeg formata(2x2km) za 64 igrača, gde se može očekivati dosta napetosti bez zastajkivanja kao i dinamičnih promena tokom trajanja meča.

Pročitajte još:

Osim manje površine, za dinamičnost je zadužena regija zvana Black Zone, koja se nasumično pojavljuje po mapi i značajno menja izgled mesta na kojem se pojavila. Pod promenom izgleda se misli na to da gdje je nekada bilo dosta zgrada i objekata može nastati pustoš i igrači ostaju bez zaštite.

PUBG šesta sezona
PUBG šesta sezona

Dodatnu novinu predstavljaju C4 eksplozivi koji se mogu stavljati na raznim podlogama radi destrukcije zidova i suočavanja sa kamperima. Mapa će nuditi i prvo leteće vozilo koje je ranije predstavljeno za PUBG, a od generalnih promjena možemo očekivati promjene u matchmakingu.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.