Još jedna godina je za nama i nije se nimalo zastajkivalo kada je u pitanju gejming. Valve je za kraj 2021. godine izbacio listu sa najigranijim i najprodavanijim igrama na Steam platformi u prethodnih 365 dana.

Što se tiče najuspješnijih igara po zaradi, na samom vrhu odnosno u Platinum kategoriji nalaze se PUBG, Apex Legends, Dead by Daylight, Battlefield 2042, GTA 5 i ostale igre. Kompletnu listu možete videti na ovom linku. U pogledu najbolje zarade od igra objavljenih ove godine, tu su Naraka Bladepoint, Halo Infinite, Mass Effect Legendary Edition, Farming Simulator 22, Valheim, New World i druge.

Pročitajte još: Igrice za telefon – 10 najpopularnijih u 2021.

Lista najigranijih naslova u 2021. godini se ne razlikuje preterano od ovih gore. U Platinum sekciji sa igrama koje su imale preko 200.000 konkurentnih igrača imamo GTA 5, Cyberpunk 2077, Dota 2, Apex Legends, Rust, Halo Infinite i druge.

Lista otkriva dosta detalja vezanih za interesovanja igrača, ali moramo reći da nismo iznenađeni preterano. Igre koje su već godinama popularne i dalje jesu, samo su im se pridružili novi hit naslovi koji su objavljeni ove godine. Ono što iznenađuje je da su Majkrosoftove igre, Forza Horizon 5 i Halo Infinite, izrazito popularne iako su od prvog dana na Xbox Game Pass servisu.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.